Chevrolet MonteCarlo “NASCAR” Step 2

Jatketaan juttua, paljon taas tehty ja vain vähän kuvattu. Tässä kuitenkin pintaraapaisu edistyksestä. 

Spoilerihan tietenkin tarvitaan myös taakse, muuten ei riitä pito +200 kmh vaudissa 😉
Spoileri tehdään hiilikuidusta harjoitus mielessä sekä ulkonäkösyistä. Nyt sattui olemaan hieman ohutta (200g) hiilikuitumattoa, joten sai laittaa useamman kerroksen että riittävä vahvuus saavutettiin. Laminointi tehtiin lasilevyä vasten kahdessa osassa, jolloin saatiin molemmista pinnoista kiiltävät.

Kaveri leikkasi ja kanttasi alumiinistä kiinnitysraudat. Tukitangot tuli Autoracing valikoimasta. Takaluukun V-mallinen muoto oli loppujen lopuksi aika hankala lähtökohta, koska halusin tuon spoilerin olevan ulkoreunastaan täysin suora.

Seuraavaksi alkaa pohjatyöt maalausta varten. Ikäväksi “yllätykseksi”  näköjään tuota olikin jo korjattu aikasemmin hieman kyseenalaisella tavalla, joten hitsaamatta ei selvitä.

Ja näitä “korjauksia” riittää vielä lisää…

Kun käytännössä kaikki takalokasuojien alahelmat oli ainakin osittain vaihdettu, päästiin vihdoin pohjatyö vaiheeseen. Koska autosta tulossa ns. kilpuri malli, ei pohjatyöt vaadi mitään erikoista tarkkuutta. Autosta kuitenkin tarkoitus tehdä kohtuullisen siisti eli isommat klommot oikaistiin ja lopuksi kitattiin.

Kun oikomiset ja kittaukset oli tehty, ruiskutin pintaan harmaan epoksin sekä kaksi reissua mustaa hiomaväriä. Seuraavaksi seuraa taas hiomatalkoot ja itse pintavärin ruiskutus.
Seuraappa siis projektia niin tiedät mistä porukka puhuu 😉

Tsekkaa myös muut projekti kuvat täältä tai seuraa meitä instagramissa

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *