nascar dale earnhardt

Chevrolet Monte Carlo “NASCAR” Step 4

Tervehdys taas, ollaan edetty projektissa jo “step 4:seen” joka on teippaus.
Tehdäkkö vaiko eikö ? Tämä on pyörinyt omassa päässä saadun palautteen ansiosta todella paljon. Kuitenkin on “pakko” vaan edetä oman alkuperäisen vision mukaisesti ja luottaa siihen.

Teippauksia en ole oikeastaan ennen tätä projektia tehnyt. Toki perustarrojen liimaamista ja joitan listojen teippauksia on harrastettu, mutta kokemuksesta ei voida puhua.

nascar wrap

Ihan ensimmäiseksi toki tarrat soviteltiin ja mitattiin paikat mihin teipit tulee.

auton teippaus
auton teippaus

Kun teipit kohdillaan kiinnitettiin ne maalarinteippillä paikoilleen. 
Tämän jälkeen taustakalvo pois ja sumutepullolla vettä tarran pintaan sekä auton pinnalle. Varovasti keskeltä reunoillepäin lastaamalla.
Tosiaan ensimmäinen kerta kun teen tätä hommaa niin sen verran “täpinöissään” touhusin, että kuvaaminen jäi aivan täysin 🙂 

Teippaus käynnissä

Suurin osa teipeistä on jo paikoillaan. Tässä kohtaa oikeasti jännitti miten tuon “kolmosen” valkoisen osuuden saa paikoilleen. Vaikka vettä käytin runsaasti ja taustapaperin poistin osissa, oli palat sen verran kookkaita, että näin harjottelijana tuntui hieman hankalalta.

Teippaus valmis
Teippaus valmis

Homma kuitenkin onnistui oikein mallikkaasti. Kärsivällisyyttä tarvitaan ja homma on hidasta opetellessa. Kuitenkin hyvin huomaa että kokoajan oppii ja viimeisimmät palat meni paikoilleen jo varsin kivuttomasti.
Seuraavaksi vuorossa hopeiden alasosien teippaus. Se tehtiin ilmakanavoidulla teipillä joten homma oli todella paljon yksikertaisempaa.
Taaskaan kuvattua ei tullut, mutta hommasta teen kyllä jossain kohtaa ihan oman juttunsa.

Alla vielä muutama kuva “valmiista” tuotoksesta.

Dale earnhardt style

Tsekkaa myös muut projekti kuvat täältä tai seuraa meitä instagramissa

Terveisin
Tomi @ OnGround

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *